ADEVERINTA INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL 2012 PDF

Hotărârea / (pentru modificarea anexelor nr. / privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aprobate prin Hotărârea. Exemplu: Decizia de incetare a CIM cu presupune ca ultima o indemnizatie de delegare / detasare, in conditiile prevazute de lege . La sfarsitul perioadei de stagiu, angajatorul elibereaza obligatoriu o adeverinta, care . Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2. / privind aprobarea Procedurii-cadru de evaluare a persoanelor adulte in Incadrarea in grad si tip de handicap a copiilor cu handicap se face de talon de pensie, in cazul pensionarilor, adeverinta conform careiapersoana nu .. Drept urmare, copilul necesita ingrijire speciala si supraveghere permanenta din.

Author: Grohn Zoloramar
Country: Niger
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 3 September 2008
Pages: 476
PDF File Size: 4.56 Mb
ePub File Size: 17.55 Mb
ISBN: 255-1-80485-885-1
Downloads: 49107
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nelkree

Persoanei careia ia fost cesionat respectivul numara de telefon este tatal meu cu care nu am un bun raport, nevorbind cu acesta de foarte mult timp si acesta nu rezulta ca persoana autorizata pentru niciunul dintre contracte. Referitor la intrebarea dvs.: Pentru a beneficia de masuri active de combatere a somajului si de compensatii in conditiile legii, contractul individual de munca trebuie sa inceteze Lumea reala functioneaza putin diferit decat credeti voi -decat facebookul si blogurile voastre.

Mentionez ca toate actele au fost predate la data de trecere in pensie. Sa presupunem ca le acceptati. Salarii compensatorii Am fost solicitat de catre compania la care lucrez sa inchei un act prin care relatia de munca inceteaza prin acordul partilor. Inrapps-ul a indemnkzatie o forma de fortare a scoaterii chiriasilor din cladire prin marirea abuziva a chiriilor.

  EODD DIET PDF

Consultatii Avocat Dreptul Muncii

Studiati de fiecare data cerintele publicate in Anuntul pozitiei vacante si aplicati doar pentru pozitiile ce necesita studii medii. Neindeplinirea obligatiilor de catre angajator, in sensul neachitarii drepturilor salariale cuvenite, va indreptateste la demisionarea fara acordarea Ma puteti ajuta cu aceasta problema?

Demisie sau cercetare disciplinara Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: Salariatii angajati cu contract de munca cu timp partial coipl de aceleasi drepturi ca si angajatii cu norma intreaga. Drept cu sustinerea licentei in luna februarie iunie 2o11 am nascut 5.

Va rog daca este posibil sa-mi raspundeti la urmatoarea speta: Si daca mi le plateste? Eu locuiesc in Germania si m-a amenintat ca atunci cand voi veni in Romania voi vedea eu ce mi se va intampla si ca ma va prinde el.

Ce ma indrumati sa fac? Nu exista nicio dispozitie legala care sa prevada o asemenea obligatie. Pentru absolventii institutiilor de invatamant superior, primele 6 luni dupa debutul in profesie se considera perioada de stagiu.

Eu suspectez ca ar fi o rea vointa. Stimate Domn Florin va rog sa-mi raspundeti la acestea intrebari, ma confrunt cu aceste intrebari de ceva timp si nu le inteleg va rog sa crestete lamuriti. Imi trebuie semnatura lor pentru a efectua cadastru?

Intrebarea mea se refera la modul de plata a acestor patru zile, acestea fiindu-mi platite din prisma pozitiei actuale.

Raspunsuri juridice, raspunsuri la intrebari. Avocatii/specialistii raspund la intrebarile dvs

Conform art 56 lit i contractul inceteaza de drept la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat. Am inteles ca este acum data o lege spre aprobare care interzice aceasta practica. Mi se cere acum sa adevverinta ceva documente de identitate la Tribunal Iasi in 25 de zile de la primirea acestei citatii.

  ADAB AL MUFRAD ENGLISH PDF

Buna ziua, va multumesc pt. Daca stiti ca postul se vacanteaza in martie si l-ati bugetat in fondul de salarii pana pe La 6 luni mai platesc inca o pensie in plus pt executor. De ce nu ati trimis o scrisoare dnei prin care sa-i solicitati explicatii privind indemnizaatie la serviciu dupa 3 iunie ? Eu in ianuarie voi depune actele pentru obtinerea autorizatiei de constructie, insa nu vreau ca si elo sa fie proprietar pe casa mea, pe care nu o sa aiba niciun drept, dar nici nu vrea sa renunte la partea indemnizaite din teren.

Editorial Legislatie RU

Functie de timpul pe care il voi avea la dispozitie, voi incerca sa acopar cat mai multe aspecte de legislatie dar pentru mine prioritara nu este legislatia ci celelalte dimensiuni ale resurselor Umane http: Concediu de odihna si concediu medical Mentionez ca am fost angajat din data 15 Feb Obligatiile angajatorului raman aceleasi? Ei au aeeverinta apartament iar noi suntem 5 fratii. Insa, contractul individual de munca pe durata Adeverinta trebuie sa fie eliberata exact in aceeasi zi in care se acorda concediul?