BASKERVILSKI PAS PDF

Author: Arthur Conan Doyle. Title: Baskervilski Pas. English Title: The Hound Of The Baskervilles. Publisher: Večernji List. Country: Croatia. Date: Format. BASKERVILSKI PAS [Konan DOJL] on *FREE* shipping on qualifying offers. Baskervilski pas [Konan Dojl] on *FREE* shipping on qualifying offers.

Author: Malazahn Maumuro
Country: Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 5 September 2004
Pages: 73
PDF File Size: 1.86 Mb
ePub File Size: 16.43 Mb
ISBN: 158-1-21472-424-9
Downloads: 36968
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezikora

Stoga je vrati i dobije drugu. Je li izvan opasnosti? Kakve bi koristi mogao imati da progoni obitelj Baskerville? Kad bih ga samo mogao upotrijebiti tako da njegovu suprugu odvojim od njega Kad su se udaljili, pogledali smo opet kroz prozor. Mogao bih se zakleti da baskkervilski stranac ne spada u krug ljudi koje sam ovdje upoznao, a do sada sam ovdje upoznao puno ljudi.

Arthur Conan Doyle – Baskervilski Pas

Osobni opis potpuno je odgovarao. Sati su prolazili nevjerojatno sporo. Ali, prema vama nemam razloga da ne budem potpuno otvoren.

Jeste li sigurni u to? U velikom starinskom kaminu pucketala je i praskala vatra.

Ali Stapleton nas nije nikada ostavljao same. Oblak magle bio je pedesetak metara ispred nas, i mi smo, sva trojica, buljili u nj.

  ASTM A449 PDF

Vani je na jednom kamenu doista sjedio Holmes. Nadstojnik je na to pitanje odgovorio potvrdno. Pogled ju je ipak izdavao. Ruka mu je bila hladna kao led. A sad je tu jedna stara, crna! Radi li po nalogu drugih ili on sam ima neke zle namjere? Tada nastupi duga stanka. These are the first of the Sherlock Holmes Mjesec ju je obasjavao, pa su vrhovi stijena koji su iz nje virili nalikovali na goleme granitne blokove.

Odjednom lupi nogom o zemlju i uzviknu: It is the first story to feature the character of Sherlock Holmes, who would la Neka duboka bol mori njezino srce. Zauzet je drugim predmetima. Kladio bih se da je onu damu u plavoj svilenoj haljini, tamo u uglu, slikao Kneller, a debeli gospodin s vlasuljom zacijelo je od Reynoldsa. Udubljeni u razgovor odmicali su polako stazom.

Na jednom otoku usred Grimpenskog blata stari je rudnik cinka. Ona preletje pogledom preko papira, a onda nas pogleda.

Da, da, u ljudima zaista tinja neka podmukla vatra. Ali je sigurno i ovo: Pretvorili srno se u uho. Udala se za slikara Lyonsa, koji je dolazio ovamo slikati krajolike. Stajao je povijenih ramena, pognute glave. Da li je netko ispitao to mjesto? A kako je to poginuo? On je zanesenjak kakvog nema.

  LIBERACION Y SANIDAD INTERIOR GUILLERMO MALDONADO PDF

Release Info

Od tog dana njegova se supruga odjednom izjasnila protiv njega. Morao sam osnovati vlastiti dom. To vam ne mogu odati. Hej, Watsone, tko je to? Na kraju aleje nalazio se zamak.

Holmes je uzdahnuo, a ja, usprkos mraku, vidjeh njegovo posve blijedo lice. Sve su to samo pretpostavke i sumnje. Peter Costello – Conan Doyle, Detective. Njegova nas je smrt duboko pogodila i otada ova dolina budi u nama samo neugodne uspomene.

Moramo postaviti od dva pitanja. Ne bih ni o ovome, da nije stiglo samo. Napokon stigosmo do Baskerville Halla.

BASKERVILSKI PAS by arthur conan doyle ()

Otkud je znao za tog psa? Opasno je to veliko Grimpensko blato. Nadam se da s njom postupa lijepo. Bio je to miris cvijeta bijelog jasmina.

Bolan urlik psa oslobodi nas straha. No, zasad od toga nemamo nikakve koristi. Bolje je da vas to pitam ovdje nego na nekom drugom mjestu, na kojemu bi cijela stvar krenula drugim putem.