DECLARATIE CAS PFA PDF

din activitati independente deductibile/ de fiscala PFA/declaratia 1 (in sistem real) activitate * an venit net anual pa baza norma de venit . Pentru veniturile din chirii se depun declaratii de venit anticipat si se platesc PFA-urile au la dispozitie 2 forme de impozitare – pe norme de venit si in . Previous Post ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in Modificarea datelor din declaratia de inregistrare fiscala (forumular ) trebuie I want to introduce you the list – TOP casino.

Author: Dinos Gogul
Country: Gabon
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 20 December 2011
Pages: 307
PDF File Size: 18.51 Mb
ePub File Size: 14.25 Mb
ISBN: 663-4-38775-659-6
Downloads: 79389
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Guzahn

You can get cash advance in SC here. In cazul in care nu mai aveti alta sanctiune anterioara, puteti solicita organului fiscal aplicarea sanctiunii sub forma de avertisment.

De asemenea, la art. De exemplu, daca obtineti venituri din drepturi de autor sa zicem ca scrieti niste articole si cedati drepturile de autor diverselor site-uri nu aveti obligatia autorizarii activitatii, dar daca de exemplu, prestati servicii sau faceti comert cu diverse bunuri, aveti obligatia autorizarii activitatii.

Daca din fiecare tranzactie de EUR o buna parte din bani s-au dus in tara pe transport si materiale asta nu poate fi considerat ca un fel de plata de impozit??

Aici intra inclusiv salarii platite pentru ce prestezi cind esti in alta tara dar care sunt platite de un agajator roman sau strain dar cu rezidenta in Romania. Felicitari pentru site si efort si pentru umanizarea transmiterii informatiei prin spatiul fiscal-contabil.

In situatia asta, inceperea activitatii poate fi momentul in care public un material pe site sau cel in care realizez primul venit?

In documentul din link, la art. Rezultatul fiscal pozitiv este profit impozabil. Taking into account installment loan forms, you should choose between that secured and unsecured one. Proprietarii din bloc sunt similari cu proprietarul site-ului creatorul unui site si proprietarul unui site declwratie fi persoane diferite pt ca site-urile se pot vinde de la entitate la entitate iar reclama de pe bloc este similara cu reclama de pe site.

  ANNE RICE LAS BRUJAS DE MAYFAIR PDF

Deci din Romania, nu. Cum si cand se restituie? Astept mesajul tau Luiza. Have you seen these large payments by glancing over rivals’ portals?

Contribuabilii pot opta pentru calculul, declararea si plata impozitului pe profit anual, cu plati anticipate, efectuate trimestrial. Am o mare rugaminte. Platile anticipate se declara in Formularul Daca va incadrati la unul din punctele de mai sus, datorati impozite si contributii statului roman.

De aici rezulta cum ca nu exista vreo limitare asupra mediului pentru care este produs acel program si nici asupra naturii programului poate fi din cate se intelege pana si un sistem de operare in sine. Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia sa plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.

As you can’t afford yourself to lose whole weeks on getting ‘approved’ and having your cashwe render timely responses and variants from direct lenders.

Ca sa detaliez un pic analogia: That which you truly are Paying out money on At any time Acquiring Cartier JewelryMost folks are hesitant to obtain Cartier thanks to the fee. Intr-un astfel de caz mi se pare prea barbar ca sa mai platesc impozit pe mica suma ramasa.

Lucratori independenti

Poti sa ma ajuti si pe mine, te rog? Ce obligatii am de plata catre ANAF anul viitor? Diferite domenii, clienti etc. Te rog, daca se poate sa-mi dai cateva sfaturi. Macar de as fi beneficiat de aceste sume insa ca sa faci atatia bani, cea mai mare parte din ei se reinvesteste. Modificari fata paf Profesiile liberale sunt cele reglementate de o lege speciala, cum ar fi notarii, avocatii, contabilii, consultantii fiscali, medicii etc.

  AL BIDAYAH WA NIHAYA IN ENGLISH PDF

Ghid PFA – Specialist in Declaratia Unica!

Especially the double cab s vas might be now remaining made use of around the college operate amongst other matters. Buna ziua, Un venit similar celui dat ca exemplu de dvs: Luiza, as mai avea o intrebare punctuala, poate tu ai un raspuns la ea.

Aplicatie avansata de calcul a v Also in that period of time?? Pt ca eu la aceasta denumire as asocia efectiv crearea continutului publicitatii, de care Google si clientii lor sunt responsabili, nu eu ca detinator de site. Optiunea pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual.

PFA by CRISTINA BIRO on Prezi

Plafonul se calculeaza dupa anumite reguli, am scris in articol — direct proportional cu lunile in care ai desfasurat activitate in anul de referinta. Atunci ce s-au gandit baietiimai ne facem un cont de adverister si dam articole comandate catre noile platim cu 1 dolar de cuvinte si le dam 5 stele ca sa ne ridicam iar in ratting.

Ba chiar imi trimit anual tax form. Blogul tau este foarte de ajutor si foarte probabil o sa te contactez pentru o sedinta de consiliere. Categorii de venituri care datoreaza contributia de asigurari sociale Pfq sunt: Lista cu codurile CAEN pentru care se poate aplica pga de impozitare pe norme de venit si normele de venit aferente anului le gasiti aici.

Am totusi o nelamurire. Options which are working there will suggest everybody. Obligativitatea inregistrarii ca si platitor de TVA intervine cand:. Nu sunt angajat nicaieri.