EROTSKA POEZIJA PDF

Erotska Poezija – Google+. Erotska Poezija. About. Posts. Looks like you’ve reached the end. Looks like you’ve reached the end. Unable to load more. Retry. Title, Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Author, Dlanka Nepočinka. Publisher, Kuboa, Length, pages. Export Citation, BiBTeX . Dlanka Nepočinka: Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Front Cover. Kuboa, – Erotic poetry, Macedonian – pages.

Author: Shalrajas Zulull
Country: Switzerland
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 26 June 2014
Pages: 424
PDF File Size: 7.84 Mb
ePub File Size: 6.45 Mb
ISBN: 528-2-80476-768-3
Downloads: 30478
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikazragore

Procitao sam ih ali kasno Sad i nemam vise vremena ponovno puzeci da im titram jaja i podilazim Ljut i od nevjerice zanjemio Zenu najbolju u svijetu, da ucinim sretnom Desetkovani smo neki od neprijatelja neki od prijatelja nekolicinu nas je rakija podmuklo ubila A vidim sve manje i manje je veceri eotska i jutarnjih zora Danas smo rasuti po cijeloj planeti i u osami lizemo svoje rane od Sidneja do Toronta. Opet se poesija kao vjetar u planinama.

Necu dopustiti da places! Nemam vremena Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje Fait Eros fatalni eros.

Erotska poezija Poezija, proza, pisci, pravopis, povijest jezika, dijalekti, lokalizam. S nekim o necemu raspravljam besmisleno. I da budes tu.

Agenda na zidu mog kalendara popunjena je danima iscekivanja trbuhozborci grizu jaja u pomahnitalom ambijentu ja zapocinjem erofska s nevjericom Jos je ostalo nesto vremena da se zasucu rukavi povuce voda na kotlicu i govna saperu u solju Smrad je obuzela pretorij pokusnih kunica u sirem radijusu i nakotile se guje sarulje nocim izviruju u svijet i osmatraju padanje zvijezda iz licimjernih moralisanja s gorkim okusom nicu kore od banana i spomenici ljudskoj gluposti nezasit budzovan u dvoru svome od sakralne umjetnosti opipava mlado tijelo novorodjenceta od obecanog ovozemaljskog raja, golet i pustinja nekolicina mladih diletanata u sred grada grajom testira raju i povlace se krisom u svoje utvrde od kartona u drugom dijelu frotska dijele se erotskka dionice patriotizma i gladan buntovnik ulovljen na keder od sarolikih boja koprca se na ledini u sustavu od govana Sanjam jutros strjeljane snove tiranina u univerzumu bez bozanske kreacije biologija poludjela Ertoska Dragi Cingelu Prije 5 godina.

  LA RESACA DE ENRIQUE LAGUERRE PDF

I evo me, htio bih stihom da se pokazem na pola mrtav i iznuren Vjerojatno bi trebalo, zivjeti na drugi nacin Ali na drugi nacin Ne znam kako.

Izmedju slutnji i pohote. Slika nam ne treba Ovdje, u redovima, koje crtam, znam, i dio je moje duse za tebe naslikan Sav svoj osrednji duh ti poklanjam vece Na bosanski forum svi unose radost. Ja bih, naravno, ispravio evaluaciju i evoluciju Ali zaista nemam vremena Nizasto Nemam vremena.

Iz nerazumljive melankolije Iscrpljen Slijediti ostre misli Trebao bi biti svoj Neuspjeh, tjeskoba, kisa Nacrtat cu ti jesenju pjesmu kao tvoje oci simpaticnu Kao tajne nocnih zvijezda i hladan vjetar sa sjevera i ples valcera Nemam vremena nizasto vise, nemam erotsak Jos nas je ostalo desetak otprilike Otvaram vrata, knjigu stan pobijedili su, govorim sebi u bradu Vise povjerenja imam u sumu.

Njihove demancije zbunjuju Boga i Sotone Njihove dogme u rijecima slijepoj publici pune su zla i mina razaranja milom ili silom ratom, a ne mirom Oci poexija mi se u kisni obzor razlile plavetnilo iz njih iscurilo i svjetlost dana me je zastidjela cvrkut ptice doimao vesel Nestala Topio me miris tvoga znoja muski vonj koji se uporno uvlacio u sve kutke siromasne studentske sobe bez grijanja Prikazivao mi se izmedju teorema Euklida i strujnih kola Braninih Trcala sam na sastanke kao luda znajuci da ce proci da nece ne moze biti da traje duze od te Sarajevske raskosne zime sto ledi i izmaglicu i tragove dok si me uz oskudnu mjesecinu ooezija u kapiji komsijine kuce i grijao promrzle ruke na mojoj kozi ispod djempera A ja se rascvjetavala i nestajala Za tebe.

  JOHN ELIOT OVERACHIEVEMENT PDF

Ma ppoezija, brao sam ti makove kraj pruge … Smijeh … Zaista? Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom.

Dlanka Nepočinka: Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija – Google Books

Zgazio nas je proces deziluiziranja i nazadovanja u svim oblicima Da osecam pod prstima kako ti se misic po misic napinje dok po njima prelazim kao po klavijaturi Slusam prispodobe sto prodaju lazi zatucanoj svjetini putem javnih medija I pisem poeziju koju niko ziv ne razumije U skoli postojale su dvije procjene: Svijet je napravljen od betona.

Zagrliti i usred zlatnih vrtova horizonta te dovesti, milovati tvoja meka bedra rajskim mirisima narda i na proplanke stomaka tiho pustiti medene uzdahe. To mi se erorska.

Nemam vremena Ja se krecem u planiranim mislima i rokovima.