GIVE ME TONIGHT LISA KLEYPAS PDF

Buy a cheap copy of Give Me Tonight book by Lisa Kleypas. Free shipping over $ Give Me Tonight By Lisa Kleypas – FictionDB. Cover art, synopsis, sequels, reviews, awards, publishing history, genres, and time period. Автор: Kleypas Lisa, Книга: Give Me Tonight. She felt strange tonight, light- headed, her heart beating rapidly, her very soul trembling with an unfamiliar.

Author: Kazram Kell
Country: Bosnia & Herzegovina
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 11 July 2013
Pages: 465
PDF File Size: 2.14 Mb
ePub File Size: 6.67 Mb
ISBN: 421-2-82759-974-5
Downloads: 45178
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkim

Addie had gender ideas from the modern day not from her s time period. Addeline Peck yg biasa dipanggil Addie adalah gadis yatim piatu yg tinggal bersama bibi Leah kakak ibunya di rumah perternakan warisan kakek buyutnya Russel yg tak lagi menghasilkan setelah kedua oragtuanya meninggal. We have an enemy turn to lovers story here and so the tension was high at times and quite tingle worthy.

Detailed Review Summary of Give Me Tonight by Lisa Kleypas

The romance was there, however I did not sigh and clutch to my chest. Kleypas decide to write a time travel romance again, I won’t be wary at all! Time travel disini agak lain dr yang pernah aku bc sebelumnya.

Lo mejor de todo es que es independiente y no forma parte de ninguna saga. Mee Ben Hunter, musuh bebuyutan Addie, yg merasakan perubahan tsb adalah hal positif, dan mengubah rasa sebal Ben pd Addie menjad Adeline Peck dlm kesedihan mendalam krn kematian bibinya dan tidak menyangka dirinya terlontar 50 thn sblmnya menjadi sosok bibi buyutnya, Adeline Warner.

She just wanted to be with Ben, no matter what. Just my own personal opinion, but that is not the direction the book went.

Addie travels back in time 50 years to became the Addie everyone thought was murdered by Ben. She could have worked the time travel plot with more angst and suspense. Happy fourth by the way. Adeline adalah gadis manja dan egois yg mementingkan diri sendiri dan selalu memanipulasi orang orang disekitarnya terutama kaum pria.

Ben Hunter was a good hero. Lissa suka dengan interaksi Ben dan Addie. I also did not like her attitude, she made it abundantly clear she was not trying to fit in with the time period.

  ANNA HAYES VOYAGERS PDF

I liked that he didn’t fight it, but accepted it. Dan keberadaannya di zaman ini adalah untuk memperbaiki kerusakan yg sempat terjadi. Liked it, but could have been better. Kurang greget ah, and aku gak suka heroine-nya, baik sebelum and sesudah dia menghilang selama 2 jam itu. Anyhow with Addie suspecting Ben of killing her father, understandably she is a little afraid of him as well as disagreeable.

I also really really appreciate a book that is going to be quite enjoyable and easy to read, a book that is not going to make me struggle to pick it back up and dive back in. I love Ben Hunter: Klo mang ga mau y ga mau dari awal, jgn setengah2, begitu juga ketika dia memperlakukan Jeff dimasa lampau, bikin Jeff mupeng, baru ditinggalin, klo gini apa bedanya dia sama Adeleine.

Dimasa sekarang dibilangnya pendiam dan pasif, tapi suka berhubungan sama cowo sampe tahap grepe2, trus pas cowonya minta lebih, baru tonihht tuh cowo. Return to Book Tonighh.

To ask other readers questions about Give Me Tonightplease sign up. I also use the word Harlequin to describe romance novels that are not necessarily published by the Harlequin company. The main love interest was hot and a bit of a cocky asshole. Tonigght know Ben was still alive when she was 20 years old in her future life Adeline Peck dlm kesedihan mendalam krn kematian bibinya dan tidak menyangka dirinya terlontar 50 thn sblmnya menjadi sosok bibi buyutnya, Adeline Warner.

Sebelum wafat, Addie di-dongengin betapa dirinya sangat mirip bibi buyutnya yang bernama Adeline juga. Lucunya ketika Ben yang sebelumnya sebal setengah mati pada Addie menjadi suka beneran This em, Ben Hunter, disappeared mf is back after 50 years. Sebelum wafat, Addie di-dong Cerita time travel dengan bumbu romance selalu sukses membujukku untuk membacanya.

Inilah hal paling tidak masuk akal tetapi justru sangat vital.

Give Me Tonight Book Summary and Study Guide

Bintang 3 Betapa beruntungnya Adeline Warner yg diberi kesempatan kedua untuk memperbaiki kesalahan yg telah diperbuatnya dengan cara terlahir kembali sebagai Addie Peck tanpa mengalami kematian. Ben even for how much he said he loved Addie was super controlling and in my mind his attitude wasn’t romantic, it was more on the repulsive side I was totally engaged.

  ESCALA DE SNELLEN PDF

She tells her aunt of an old man who appears to be stalking her and her aunt recognizes the name that others in the town have g I liked this book alot, even though it was an early Lisa Kleypas and different than what I have come to expect and love from her. Adeline Pack ini perempuan muda usia 21 tahun lebih. Oct 14, Gilgamesha rated it really liked it. Dec 25, Alp rated it liked it Shelves: LOL I have learned to read rom Disclaimer: Hal ini dilakukan Adeline berhubungan dengan wasiat yg akan dibuat Russel.

Give Me Tonight by Lisa Kleypas – FictionDB

I didn’t have any problems reading through it rather quickly and finding interest in the characters and their problems and issues. We are immediately immersed in one of her highly sensual and mysterious dreams with an unknown man, and we see her transported back to This book just didn’t make sense.

Then one night she is mysteriously whisked 50 years back in time ilsa live the life of Adeline Warner in Sunrise Texas.

Jelas sekali kepribadian mereka berbeda spt bumi dan langit tetapi tidak ada yg curiga atau merasakan perbedaan yg terjadi pd diri Addie. The story has a lovely HEA and is wrapped up quite nicely. Ben-cowboy lulusan Harvard-dark, tall and dangerous So now move to her other earlier works.

I tpnight this book alot, even though it was an early Lisa Kleypas and different than what I have come to expect and love from her.

Pertengkaran pertengkaran antara Ben dan Addie menimbulkan perasaan lain pada Ben. Addie tidak memiliki keluarga lain selain Leah yg sakit sakitan dan seluruh hidupnya digunakan hanya untuk merawat dan membahagiakan Leah.