GRIJEH I OSJECAJI PDF

– download direct at download4share, Size. Download Suzanne Enoch – Grijeh i , Size: MB, File name: Suzanne Enoch – Grijeh i , Uploaded. Name: MD5 Hash: bfaeccda3dd6b1cfbdf3ec. File size: MB. Upload date.

Author: Kadal Shakabar
Country: Dominica
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 17 October 2006
Pages: 191
PDF File Size: 7.98 Mb
ePub File Size: 2.14 Mb
ISBN: 297-3-99797-462-6
Downloads: 21281
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Femuro

TOP 10 – najčitaniji naslovi u Gradskoj knjižnici Pakrac | Knjižnica

Kako boja utice na nivo spiritualnog razvoja? Vidim sobu, ali se nista ne desava. U ove zone se ulazi posebnim medjukapijama izmedju realnosti. Slijedece iskustvo opisuje kako izgleda zivot jedne od dusa kada se ponovo nasla u svom unutrasnjem krugu. U cetrnaestom stoljecu, kao evropski kronicar, krstari Putem svile prema Kini, pokusavajuci da shvati ljude Azije. Naime, Larry, Gunther i Zan su njeni raniji muzevi, ali ista dusa soulmate. Da li su se neke duse odlucile na pobunu i tako nacinile originalni biblijski grijeh?

Dobro, i kada duse steknu svoj identitet da li onda bivaju poslane na Zemlju? Iza njega je ostala voljena grineh sa nekoliko male djece, u siromastvu. Njihova uloga nije da mijenjaju svijet. Tako je, one su zive. Zivjeli su u razmacima po stotinjak godina. I to je sve sto znam. Mnoga religijska iskustva pominju Sud i demonske sudije… i presudu kojom ih se salje u raj ili pakao. Osjevaji snosi punu odgovornost za svijest i postupke.

  LOBICILIK NEDIR PDF

Ali, ako je osjwcaji spiritualna energija ista, zasto su duse razlicite po karakteru? Kao sto vidimo, dusa se krece kroz razvojne faze: Nase duse imaju svoje spiritualne vodice.

Ali o tome drugom prilikom. Detalji o spiritualnom svijetu. Ja znam gdje idem i nestrpljiv sam da stignem tamo. Ocito je da dusa ima mogucnost grieh se dijeli u spiritualnom svijetu i ide u dva ili vise ljudskih tijela istovremeno. Ovim dijalogom cemo napustiti svijet nize razvijenih dusa i uputiti se ka visim nivoima.

Romani Suzanne Enoch

Koje je boje konj? Ako bi ljudi znali sve o svojoj proslosti onda bi isuvise paznje pridavali tome, nego novim pristupima problemima. Sta nam govori historija nase civilizacije posljednjih nekoliko hiljada godina? Sta znas o njegovoj porodici? U potrazi za Zivotnim istinama.

Duse koje slicno misle i na istom su duhovnom nivou i imaju iste ciljeve daju podrsku jedni drugima i cesto izabiraju da zive osjecsji sa drugima tokom zivota na Zemlji. Ovi visokorazvijeni spiritualni entiteti su spremni da prime inicijalne frustracije koje obicno prate prijevremenu smrt.

Karlin ucitelj se zove Valairs i on je plav.

  FRACTAL TIME BY GREGG BRADEN PDF

On je njihov fizicki svijet. Mi analiziramo nove strukture… mutacije… i razmatramo najbolja rjesenja za razlicita sunca. Medjutim, njihov stari vodic iz samog pocetka je jos uvijek povremeno s njima. Ova tip se naziva duhovima. A ucitelji su mnogo rigorozniji sa ovakvim dusama koje ucestvuju u barbarskim aktima. Znao sam jednu od takvih dusa. Ona je rekla da ce Billy-jeva dusa trebati nekoga da se brine o njoj… a s obzirom da sam ja u jednom od prijasnjih zivota imao negativno iskustvo s njim to je bila odlicna prilika za mene.

Zasto se ovaj nivo zove Svijet bez ega? Ti rovovi na talijanskom se nazivaju bolgia. Meni su preporucili Zemlju. Kako bi ih opisao? Ima nesto sto on hoce da znas o njemu. Da li su to istaknuti naucnici koji bljesnu na svjetskoj sceni i revolucionarno unaprijede nivo znanja u drustvu?

To je bio njen izbor… trebala je osjetiti drugu stranu medalje. Dnevno se rodi preko Allum… to sam ja.